دانلود ویدیو خام برای ادیت ⭐ فیلم خام برای ادیت - کلیپ خام برای ادیت - فوتیج برای ادیت

*تمامی فوتیج ها برای اعضای ویژه ادوبیش هستند. روی فیلم کلیک کنید و منتظر بمانید تا پخش شود.(کاملا بستگی به سرعت نت شما دارد) مصرف اینترنت نیم بها* پیش نمایش ویدیو ها کیفیت SD هستند . برای دانلود نسخه ی با کیفیت هر ویدیو باید روی آیکن دانلود روی ویدیو کلیک کنید.

beautifuldarkآبآبزیانآبشارآبگیرآپارتمانآپلآتشآدمآزمایشگاهآسمانآشپزخانهآکواریومآناتومی بدنآینه ماشینابرابزار موسیقی

لیست فوتیج های سایت

اتوبوساجاق گازارتفاعاره زنجیریاسباب بازیاستخراعدادافکت پارتیکلایستگاه زمینیبادبارانبازیباغچهبرفبرف‌ روببرگبطریبنای تاریخیبهاربوکهبیابانبیسکویتپاپاپ کرنپارچه و لباسپارکپرندهپس زمینهپلپولپیاده روپیانوپیرمردتابستانتایپ کردنتبلتتخم مرغتکنولوژیتلفنتلفن همراهتلوزیونتوربین بادیتیمجادهجزیرهجنگلچاقوچایچراغچشمچمنزارچوب

مشاهده تمامی فوتیج ها

کلیپ خام برای ادیت ـ فیلم خام برای ادیت – ویدیو خام یا استوک فوتیج – دانلود فوتیج

کلیپ خام برای ادیت: در یک توضیح خلاصه و کلی اگر بخواهیم کلیپ خام را بررسی کنیم باید بگوییم که کلیپ خام یک فیلم کوتاه است که هیچ گونه ادیت و ویرایشی روی آن انجام نشده است. کلیپ خام یا به عبارتی دیگر (فوتیج ها) معمولا توسط دوربین های فیلم برداری ضبط میشوند و به همین دلیل دارای کیفیت زیبایی هستند بعد از اینکه این ویدئوهای خام با دوربین ضبط شدند در اختیار تدوینگران قرار داده میشوند و آنها به راحتی هر ویرایشی را که بخواهند اعم از برش,کات فیلم و یا تغییر رنگ و یا هر ایده و نیاز دیگری که در فکرشان هست را میتوانند روی انجام دهند.

تفاوت فوتیج و فیلم با کلیپ: فوتیج همانطور که گفتیم به فیلم های خام و ویرایش نشده میگویند. برای مثال شما به یک مراسم دعوت بودید اما فرصت حضور در آنجا را نداشتید و بعد از چند روز بخش هایی از فیلم را به صورت بریده بریده میبینید یا مثلا اتفاق یا دعوا و تصادفی در مکانی عمومی روی میدهد و پلیس برای بررسی به محل حادثه میرود و فیبم های دوربین های مدار بسته را نگاه میکند که به این نوع فیلم ها فوتیج میگویند. لازم است بدانید در فوتیج ها محدودیت زمانی و مکانی وجود ندارد پس حتی اگر فوتیج خیلی کوتاه و یا خیلی طولانی باشد در هر کاری بسته به نیاز تدوینگر کاربرد دارند اما کلیپ ها بیشتر در سایت هایی همچون آپارت و یوتیوب به کار برده میشوند. (به کلیپ ها فیلم کوتاه هم میگویند)

در ادامه شما را با انواع فوتیج ها در ادوبیش آشنا خواهیم کرد.

ویدیو خام برای ساخت کلیپ

فوتیج برای ادیت

استوک فوتیج: استوک فوتیج به فیلم هایی گفته میشود که در ویدئوی اصلی شما وجود ندارند مثلا تدوینگرانی که میخواهند در ساختن یک فیلم از صحنه ای که دریا را نشان دهند استفاده کنند و یا میخواهند در فیلم خود منظره ای از زمستان را نشان دهند ولی وسط تابستان است نیاز نیست برای ساخت فیلم منتظر فصل سرما بمانند بلکه آنها میتوانند از ویدئوهای خامی که وجود دارند مانند فوتیج دریا و یا فوتیج زمستان را به ویدئوی خود اضافه کنند یا مثلا اگر برای قسمتی از  فیلم خود به صحنه ای از باران و یا رعد و برق نیاز دارند به راحتی میتوانند از فوتیج رعد و برق و بارش باران برای فیلم خود استفاده کنند و حتی بسته به نیاز خود میتوانند شدت بارش باران را نیز تعیین کنند یعنی اگر بخواهند بارش باران تند و سریع باشد میتوانند از فوتیج هایی استفاده کنند که باران به شدت میبارد یا اگر میخواهند بارش باران کم و ملایم باشد میتوانند از فوتیج هایی استفاده کنند که باران به آرامی می بارد.

فوتیج به معنی فایل‌های ویدئویی و صوتی است که برای استفاده در پروژه‌های ویدئویی و فیلم‌سازی به کار می‌روند. این فایل‌ها معمولاً شامل تصاویری از محیط، افراد، اشیاء و … هستند که به طور جداگانه توسط فیلم‌برداران و تیم‌های تولید فیلم ضبط شده‌اند.
فوتیج برای ادیت ویدئوها بسیار مفید است. با استفاده از فوتیج، می‌توانید تصاویر ویدئویی خود را بهبود بخشید و یا با استفاده از آن‌ها، صحنه‌های جدیدی را ایجاد کنید. همچنین، می‌توانید فوتیج‌ها را با یکدیگر ترکیب کرده و ترکیب‌های مختلفی از آن‌ها را به دست آورده و در پروژه‌های خود استفاده کنید.
فوتیج‌ها به صورت معمول در سایت‌های مختلفی مانند Shutterstock، Pond5، Videohive و … به فروش می‌رسند. همچنین، برخی از فیلم‌برداران و تیم‌های تولید فیلم، فوتیج‌های خود را در اختیار عموم قرار می‌دهند تا سایر افراد بتوانند از آن‌ها استفاده کنند. در کل، فوتیج‌ها به دلیل سهولت استفاده و بالا بودن کیفیت ویدئویی آن‌ها، برای ادیت ویدئویی کاربرد فراوانی دارند.
فوتیج به معنای فایل‌های ویدئویی یا تصویری است که برای استفاده در فیلم‌ها، تلویزیون، ویدئو کلیپ‌ها، تبلیغات، انیمیشن‌ها و غیره به کار می‌روند. این فایل‌ها شامل تصاویر حرکتی، صدا، موسیقی و صحنه‌های واقعی هستند که از طریق دوربین‌های ویدئویی یا دستگاه‌های دیجیتالی ضبط شده‌اند.
فوتیج برای ادیت ویدئوها یک عنصر بسیار مهم است. با استفاده از فوتیج‌های مختلف، می‌توان تصاویری را ایجاد کرد که از ترکیب چندین فوتیج به دست می‌آیند. برای مثال، می‌توانید با استفاده از فوتیج‌های مختلف، یک تیزر تبلیغاتی را بسازید یا با استفاده از فوتیج‌های واقعی، یک فیلم مستند را تهیه کنید.
همچنین فوتیج به عنوان منبعی برای انیمیشن‌سازی و ایجاد جلوه‌های ویژه نیز به کار می‌رود. با استفاده از فوتیج‌های مختلف، می‌توانید تصاویری با جلوه‌های ویژه ایجاد کنید که به طور معمول به راحتی قابل ساخت با استفاده از نرم افزارهای سه بعدی نیستند.
در کل، فوتیج یک عنصر بسیار مهم در ایجاد ویدئوها، تلویزیون، تبلیغات و سایر محتواهای دیجیتال است. به عنوان یک ویرایشگر ویدئو، استفاده از فوتیج‌های مختلف به شما این امکان را می‌دهد تا تصاویری جذاب و جالب بسازید.

ویدیو خام

ویدیو خام به ویدیویی گفته می‌شود که هنوز از هیچگونه ویرایشی عبور نکرده است و به صورت اولیه و با فرمت اولیه ضبط شده است. به عبارت دیگر، ویدیوی خام یک فایل ویدیویی است که بدون هیچ گونه ویرایش، اصلاح، یا تدوین به دست می‌آید.
کاربردهای ویدیو خام بسیار است. در اینجا چند مورد از آنها ذکر شده است:
ویدیو خام برای تهیه فیلم‌های مستند استفاده می‌شود. تهیه کنندگان فیلم‌های مستند ممکن است از ویدیوهای خام برای نشان دادن رویدادها یا مکان‌ها استفاده کنند.
ویدیو خام برای تهیه ویدیوهای آموزشی استفاده می‌شود. در آموزش‌های آنلاین، ممکن است فیلمبرداری صورت بگیرد و این ویدیوها بعد از بریدن ویرایش شده، به عنوان محتوای آموزشی استفاده می‌شوند.
ویدیو خام برای تهیه ویدیوهای تبلیغاتی استفاده می‌شود. تهیه کنندگان تبلیغات ممکن است از ویدیوهای خام برای نشان دادن محصولات یا خدمات خود استفاده کنند.
ویدیو خام برای تهیه فیلم‌های سینمایی استفاده می‌شود. در فیلم‌سازی، از ویدیوهای خام برای نشان دادن صحنه‌های مختلف استفاده می‌شود.
ویدیو خام برای انجام تحلیل ویدیویی استفاده می‌شود. تحلیلگران ممکن است از ویدیوهای خام برای تحلیل رفتار افراد، ترافیک خیابان‌ها، یا رویدادهای ورزشی استفاده کنند.
از آنجا که ویدیو خام به عنوان ابتدایی‌ترین ویدیو به تقریبا هیچ ویرایشی ندارد، ممکن است به عنوان منبع اولیه برای ایجاد ویدیوهای ویرایش شده و تولید محتواهای دیگر استفاده شود. برای مثال، یک ویدیو خام می‌تواند به عنوان فایل اصلی برای تولید ویدیوهای تبلیغاتی مختلف استفاده شود. در واقع، با وجود پیشرفت‌های تکنولوژی، اکثر ویدیوهای خام برای کاربردهای مختلف به سرعت ویرایش می‌شوند تا به یک محتوای جذاب‌تر و حرفه‌ای تبدیل شوند.
همچنین، ویدیوهای خام می‌توانند به عنوان منبعی برای تحلیل محتوای ویدیویی و استخراج داده‌های مفید در زمینه‌های مختلف مانند رفتار افراد، رویدادهای ورزشی، ترافیک و غیره استفاده شوند.
در کل، ویدیو خام یک منبع ارزشمند برای تولید ویدیوهای ویرایش شده و تولید محتواهای دیگر است که به عنوان یک نقطه شروع برای تولید محتوا و ایجاد محتوای جذاب و حرفه‌ای استفاده می‌شود.

کاربردی: دانلود پروژه افتر افکت

مزیت دیگر استفاده از این ویدیو خام ها صرفه جویی در  زمان و هزینه هاست مثلا اگر این کلیپ خام وجود نداشتند برای ضبط یک فیلم باید مسافت های زیادی رفت تا به مکان مورد نظر خود برسند حال جدا از اینکه  این مسافت ها ی که باید بروید نیازمند هزینه و زمان زیادی است ممکن است از کارهای دیگری که باید انجام دهید عقب بمانید مثلا برای ساخت یک فیلم مذهبی از مشهد مقدس و یا زیارتگاه های دیگر می بایست از هرجا که قصد ساخت فیلم را دارید مسافت های طولانی را طی کرده و به آنجا بروید اما امروزه به لطف این ویدیو خام ها دیگر لازم نیست این همه زمان هدر دهید و به مشهد یا هر شهر زیارتی دیگری که در نظر دارید بروید بلکه تنها با استفاده از فوتیج های آماده میتوانید فیلم تان را بسازید و از اتلاف وقت جلوگیری  کنید.

کلیپ خام برای ادیت

آرشیو فوتیج: به فوتیج های قدیمی و تاریخی گفته میشود که بیشتر از آنها در ساخت فیلم های تاریخی و قدیمی که در آن صحنه ی جنگ به کار برده میشود و یا فیلم هایی که در آن بحث در مورد ایام گذشته را نشان میدهد به کار میروند اما اشتباه نکنید بیشتر تدوینگران فکر میکنند که تنها برای فوتیج های قدیمی به سراغ آرشیو فوتیج بروند که این نظریه کاملا اشتباه است چون بر خلاف نامش که آرشیو است تنها شامل فوتیج های قدیمی نیست.

یک نکته مهم دیگر که باید در مورد استفاده از ویدیو خام ها بدانید این است که اگر شما قصد دارید یک کلیپ بسازید دقت داشته باشید که از فوتیج هایی که تصیح رنگ شده اند استفاده نکنید چرا که قدرت ویرایش شما را حین ساختن فیلم کم میکند همانطور که میدانید بخش اصلی یک ویدئو که از اثر گذارترین بخش های آن است قسمت رنگ و نوردهی آن است پس شما باید در ساخت یک کلیپ خودتان به شخصه برای تنظیم رنگ و نور اقدام کنید تا کلیپتان مطابق پروژه و مفهوم آن احساس و معنی را به بیننده منتقل کند.

کلیپ خام یکی از اجزای مهم در فرایند تولید فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی و ویدئوهای آموزشی است. در این فرایند، کلیپ‌های خام از دوربین‌ها جمع‌آوری می‌شوند و به تدوین‌گران داده می‌شوند تا آنها را ویرایش و ترکیب کنند و نهایتاً یک فیلم کامل بسازند.
استفاده از کلیپ خام به تدوین‌گران این امکان را می‌دهد که در هنگام تدوین، بازی‌ها، حرکات، صحنه‌ها و ترکیب صداها را ایجاد کنند و با بهترین شکل ممکن به داستان خود عمل کنند. با استفاده از کلیپ خام، تدوین‌گران می‌توانند طرح‌های خود را برای فیلم سازی انجام دهند و برای ایجاد اثری با کیفیت بالا از مواد پایه بهترین استفاده را بکنند.
از آنجا که کلیپ خام هیچگونه ویرایش قبلی ندارد، این به تدوین‌گران این امکان را می‌دهد که با توجه به سلیقه و نیاز خود، انواع مختلف تدوین و ویرایش را برای فیلم خود اعمال کنند. همچنین، استفاده از کلیپ خام در فرایند تولید فیلم، به تدوین‌گران کمک می‌کند تا زمان و هزینه تولید را کاهش دهند و در نتیجه، برای مشتریان خود فیلمی با کیفیت و با قیمت مناسب ارائه دهند.
کلیپ خام، فایل ویدیویی است که به صورت اولیه و بدون هیچ گونه تغییری از دوربین یا دستگاه ضبط شده است. برای ادیت و تولید یک فیلم نیاز است که کلیپ های خام را در نرم افزار ادیتینگ ویدیویی باز کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید.
برای ادیت کردن یک کلیپ خام، شما باید از نرم افزارهای ادیتینگ ویدیویی مانند Adobe Premiere، Final Cut Pro، DaVinci Resolve و یا نرم افزارهای رایگان مانند OpenShot استفاده کنید. با استفاده از این نرم افزارها، شما می‌توانید کلیپ خام را تنظیم و ادیت کنید، جایگاه صدا، موسیقی و افکت‌های ویژه را به دلخواه تنظیم کنید و نهایتا فایل ویدیویی نهایی را تولید کنید.
برای شروع ادیت کردن کلیپ خام، ابتدا باید فایل ویدیویی خود را به نرم افزار ادیتینگ ویدیویی خود اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید نقاط ضعف و قوت هر کلیپ خام را بررسی کنید و متوجه شوید که چه تغییراتی برای بهبود کلیپ نیاز است.
پس از اضافه کردن کلیپ خام به نرم افزار ادیتینگ، می‌توانید با استفاده از ابزارهای مختلف، مانند ابزار قطعه بندی، تغییر اندازه، روشنایی و رنگ و …، کلیپ خام را تنظیم و به دلخواه خودتان ادیت کنید. به عنوان مثال، می‌توانید بخش‌های غیر مورد نیاز کلیپ را حذف کنید، صدا را بهبود دهید، موسیقی را اضافه کنید و یا افکت‌های ویژه را به کلیپ اضافه کنید.
هنگامی که تغییرات مورد نظر را بر روی کلیپ خام اعمال کردید، نیاز است که فایل ویدیویی نهایی را تولید کنید. برای این کار، باید بر روی گزینه Export یا Render در نرم افزار ادیتینگ کلیک کرده و تنظیمات مورد نظر را برای خروجی نهایی فایل ویدیویی تعیین کنید.
در نهایت، با تمرین و تجربه، می‌توانید ادیت کردن کلیپ‌های خام را به یک هنر و تخصص خود تبدیل کنید و فیلم‌های جذاب و حرفه‌ای تولید کنید.

مرتبط: دانلود پروژه پریمیر

حال اگر به طور کامل با معنی فوتیج و کلیپ_استوک فوتیج و آرشیو فوتیج آشنا شده اید بیایید با معنی فوتیج موشن گرافیک_ فوتیج آلفا _فوتیج کروماکی نیز آشنا شویم

فیلم خام برای ادیت

فوتیج موشن گرافیک: در واقع اگر به فوتیج ها دقت کرده باشید  متوجه میشوید که این فیلم ها از محیط و طبیعت به صورت واقعی و زنده گرفته شده اند اما فوتیج های موشن گرافیک مدلی دیگر از این فوتیج هاست که توسط نرم افزارهای گرافیکی طراحی شده است که به منظور ایجاد جلوه های ویژه روی یک فیلم قرار میگیرد.

فوتیج آلفا: شما با استفاده از فوتیج آلفا میتوانید زیبایی کار خود را دو چندان کنید چرا که این فوتیج ها شامل انواع فوتیج هایی از قبیل:باران_طوفان_رشد گیاهان و……هستند که میتوانید از آنها در کلیپ هایتان استفاده کنید پس یکی از انواع فوتیج ها که در صنعت فیلم سازی از آن استفاده ی زیادی میشود همین فوتیج آلفاست فوتیج آلفا به شما کمک  میکند تا با سرعت بالایی یک فایل را از زمینه ی ویدئو خود حذف کنید  و یا فایل مورد نظر خود را به آن اضافه کنید یعنی فوتیج آلفا دو مزیت و برتری نسبت به سایر فوتیج ها دارد که آن هم این است که شما میتوانید قسمت پس زمینه ی آن را حذف کنید و گزینه های انتخابی خود را به آن اضافه کنید.

فوتیج Overlay: برخی فوتیج ها مانند فوتیج آلفا دارای لایه ی آلفا نیستند و تنها پس زمینه ی مشکی رنگ هستند و یا دارای پس زمینه ی نوری اند که اصطلاحا به آنها فوتیج overlay میگویند. اگر راه کارهای استفاده از این دسه فوتیج را بلد نیستید کافیست تنها فوتیج انتخابی خود را روی کلیپتان قرار دهید و سپس به قسمت تنظیمات (blend mode) بروید و از قسمت  screen و یا از قسمت overlay مقدارهایی را که مورد نیازتان هست را تعیین کنید و بر روی کلیپتان اعمال کنید. ناگفته نماند که تنظیمات (blend mode) در همه ی برنامه ها و نرم افزارهای تدوین وجود دارند.

فیلم خام برای ادیت

فیلم خام (Raw footage) به فایل های ویدیویی اطلاق می شود که بدون هیچگونه ویرایش یا پردازش اولیه، به دوربین ضبط شده اند. ادیت فیلم، به مرحله ویرایش و پردازش این فیلم های خام توسط نرم افزارهای ویرایشگر ویدیو اطلاق می شود.
استفاده از فیلم خام برای ادیت به دلیل دو دلیل اصلی مفید است. اول اینکه فیلم خام دارای کیفیت بالا و اطلاعات بیشتری نسبت به فیلم های ویرایش شده است. این به ادیتور و اپراتورهای ویدیو اجازه می دهد تا بر روی جزئیات دقیق تری از فیلم کار کنند و عملکرد بهتری برای ادیت ویدیو ارائه دهند.
دلیل دیگر استفاده از فیلم خام برای ادیت، این است که به ادیتور اجازه می دهد تا با آزادی بیشتری کار کند و خلاقیت بیشتری در انتخاب فیلم های مورد نظر داشته باشد. در ویرایش فیلم خام، ادیتور می تواند برای تولید نتایج بیشتری با ترکیب ویدیو ها و صداها با یکدیگر آزادی بیشتری داشته باشد.
بنابراین، استفاده از فیلم خام برای ادیت، به ادیتورها این امکان را می دهد که کیفیت ویدیوی خروجی را بهتر کنند و باعث شود تا اطلاعات بیشتری در فیلم به نمایش گذاشته شود.
علاوه بر این، ادیتورها می توانند با استفاده از فیلم خام به راحتی ویدیویی با سبکی خاص را ایجاد کنند. با استفاده از ویرایشگرهای ویدیویی پیشرفته، ادیتورها می توانند افکت های مختلف، فیلترها، صداها، موسیقی و بسیاری از اجزای دیگر را به فیلم خام اضافه کنند. این بخش های اضافی به ویدیو کمک می کنند تا شخصیت و شناختی خاصی داشته باشند و مخاطبین را به خود جذب کنند.
از دیگر کاربردهای فیلم خام برای ادیت می توان به تولید ویدیوهای آموزشی، تبلیغاتی، توضیحی و حتی فیلم های سینمایی اشاره کرد. این نوع ویدیوها به شدت به کیفیت و شخصیت خود وابسته هستند و استفاده از فیلم خام در آنها می تواند به بهبود کیفیت ویدیو کمک کند و باعث شود تا ویدیوی نهایی بیشتر جذابیت داشته باشد.
بنابراین، استفاده از فیلم خام برای ادیت، به ادیتورها این امکان را می دهد که با استفاده از این فیلم های خام، ویدیویی با کیفیت بالا و شخصیتی خاص ایجاد کنند و مخاطبین را به خود جذب کنند.
همچنین استفاده از فیلم خام برای ادیت، به ادیتورها این امکان را می دهد که برای پروژه های بزرگتر، کارایی و سرعت بیشتری داشته باشند. این به دلیل این است که فیلم خام ها معمولاً به صورت جداگانه از دوربین گرفته می شوند و ادیتور می تواند آنها را با استفاده از ویرایشگرهای ویدیویی پیشرفته به سرعت و بهترین روش ممکن ادیت کند.
استفاده از فیلم خام همچنین به ادیتورها این امکان را می دهد که به راحتی به بخش های خاصی از ویدیو دسترسی پیدا کنند. به عنوان مثال، اگر یک ویدیو به چندین بخش تقسیم شده باشد، ادیتور می تواند به راحتی به هر بخش دسترسی پیدا کند و آن را ادیت کند.
در نهایت، استفاده از فیلم خام برای ادیت، به ادیتورها این امکان را می دهد که به صورت احترافی به کار خود بپردازند. با استفاده از این فناوری، ادیتورها می توانند ویدیوهایی با کیفیت بالا و شخصیتی خاص ایجاد کنند که باعث شود مخاطبین و بینندگان به ویدیو بیشتر علاقه مند شوند و بهترین تجربه را از محتوای شما بدست آورند.

مرتبط : آهنگ پس زمینه کلیپ

ویدیو خام برای ادیت

فوتیج کروماکی: یکی از پرکاربردترین فوتیج ها که در اکثر پروژه های فیلم سازی رد پایش به چشم میخورد فوتیج کروماکی است در این نوع پروژه ها بازیگران فیلم در یک فضایی به نام پرده سبز قرار میگیرند و حرکات و کارهایی که باید انجام دهند را در آنجا انجام میدهند سپس ادیتورها و تدوینگران میتوانند به راحتی این فیلم ها را به کمک پرده سبز جدا کنند و در محیط هایی که مد نظرشان است اجرا کنند. حتما تا به حال صحنه هایی از یک فیلم را دیده اید که کارکترهای فیلم در یک مکان خطرناک قرار میگیرند که از دید بیننده ممکن است این مکان قماری برای جان آنها باشد و بازی با مرگ و زندگی به شمار آید اما در واقع تمام این صحنه ها و مکان های خطرناک فوتیج و ویدیو خام هایی هستند که کارگردان و تدوینگران از آنها در فیلم های خود استفاده میکنند تا مخاطبان بیشتری را به خود جذب کنند و فیلم تاثیر گذارتر به نطر برسد. این نوع پروژه ها بسیار زیبا هستند و ترجیحا همراه با فوتیج های آلفا به کار برده میشوند.

از کروماکی چگونه استفاده میشود؟  شاید جالب باشد که بدانید فوتیج کروماکی تنها برای استفاده و ادیت در آخر فیلم نیست بلکه در بعضی از صحنه ها لازم است که همزمان با فیلم برداری و ضبط صحنه از آن استفاده میشود مثلا در اخبار و برنامه های سرگرمی و مسابقه ها از آنها استفاده میشود.

برای ویرایش ویدیو خام، ابتدا باید یک نرم افزار ویرایشگر ویدیو مثل Adobe Premiere Pro یا Final Cut Pro را داشته باشید. سپس مراحل زیر را می توانید دنبال کنید:
ایمپورت ویدیو: ویدیو خام را به نرم افزار وارد کنید.
بریدن و چسباندن: با استفاده از ابزار برش، بخش هایی از ویدیو را که نمی خواهید حذف کنید و بخش هایی که می خواهید در ویدیو خروجی باشد، را با هم چسبانید.
ویرایش صدا: اگر صدایی در ویدیو وجود دارد، می توانید آن را ویرایش کنید تا بهتر شنیده شود یا اگر لازم است، صدا را با فایل صدای دیگر جایگزین کنید.
اضافه کردن افکت ها: با استفاده از افکت های موجود در نرم افزار، می توانید ویدیو خام را تزئین کنید و جذاب تر کنید. این شامل افکت های ترکیبی، فیلتر ها، رنگ بندی و … است.
اضافه کردن موسیقی: اگر می خواهید به ویدیو خام خود موسیقی اضافه کنید، می توانید فایل موسیقی را به نرم افزار وارد کرده و با استفاده از ابزار مربوطه، آن را با ویدیو هماهنگ کنید.
ذخیره و خروجی: پس از انجام تمامی ویرایش ها، می توانید ویدیو خروجی را با فرمت مورد نظر ذخیره کنید.
از آنجا که ویرایش ویدیو یک فرآیند پیچیده است، ممکن است نیاز به مهارت و تجربه داشته باشید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.
ویدیو خام یا “Footage”، به معنای فایل های ویدیویی اولیه و بدون هیچگونه تغییرات یا ادیتی می باشد. به عبارتی دیگر، این فایل ها از دوربین یا دستگاه فیلمبرداری با کیفیت وضوح بالا (معمولاً بدون فشرده سازی) گرفته می شوند و در ابتدا به صورت خام و بدون هیچگونه تداخل و تغییری از این دستگاه ها استخراج می شوند.
ویدیو خام در اکثر موارد به عنوان ورودی برای فرآیند ادیت و تدوین ویدیو استفاده می شود. در این مرحله، تدوینگران و تحلیل‌گران ویدیو، با استفاده از ابزارهای مختلف ادیتینگ، فایل های ویدیویی را برش می دهند، عناصر مختلف را به هم می چسبانند، جلوه های ویژه اضافه می کنند و نهایتاً به یک ویدیوی نهایی با کیفیت و بصری مناسب تبدیل می کنند.

فیلم خام برای ساخت کلیپ

فیلم خام (Raw footage) به مجموعه‌ای از فایل‌های ویدیویی گفته می‌شود که در زمان ضبط، هیچگونه ویرایش و پردازشی اعمال نشده است و به طور کامل در وضعیت اولیه خود باقی مانده است. فیلم خام ممکن است شامل تمامی فایل‌های ویدیویی یک فیلم باشد یا بخشی از آن، مثلاً فیلم‌هایی که برای ساخت کلیپ‌های تبلیغاتی یا ویدیوهای کوتاه استفاده می‌شوند.
در واقع، فیلم خام ماده‌ای است که با استفاده از ابزارهای ویرایش ویدیو، می‌توان به آن‌ها تغییرات و اصلاحاتی اعمال کرد و در نهایت، آن‌ها را به عنوان نمونه‌ای کامل از یک فیلم با کیفیت و حجم مناسب، برای پخش و استفاده در پروژه‌های مختلف به کار برد. در واقع، فیلم خام، به عنوان مبنایی برای ساخت کلیپ ویدیویی استفاده می‌شود و توسط ویرایشگران و تدوین‌گران با اعمال تغییرات و پردازش‌های لازم، به یک کلیپ پرداخته می‌شود.
فیلم خام یا فوتیج‌های خام، فیلم‌هایی هستند که توسط دوربین ضبط می‌شوند و قابلیت ویرایش دارند، اما هنوز به صورت نهایی و تمیز شده نیستند. فیلم‌های خام معمولاً شامل صحنه‌هایی هستند که به صورت پیوسته و بدون برش گرفته شده‌اند، اما هنوز به صورت نهایی برش و ویرایش نشده‌اند.
استفاده از فیلم خام برای ساخت کلیپ، می‌تواند برای تولید محتوای دیجیتال در بسیاری از زمینه‌ها مفید باشد. به عنوان مثال:

1- ساخت فیلم های تبلیغاتی: اغلب در تولید تبلیغات، نیاز به تهیه فیلم خام با کیفیت بالا داریم که با استفاده از آن می‌توان تبلیغاتی موثر و جذاب ساخت.
2- ساخت ویدیوهای آموزشی: با استفاده از فیلم خام، می‌توان ویدیوهای آموزشی با کیفیت بالا را تهیه کرد.
3- ساخت فیلم‌های مستند: در تهیه فیلم‌های مستند نیز معمولاً از فیلم خام استفاده می‌شود تا با ویرایش و تدوین، یک فیلم جذاب و با کیفیت بالا بسازیم.
4- ساخت ویدیوهای اجتماعی: در رسانه‌های اجتماعی، می‌توان با استفاده از فیلم خام و ایجاد کلیپ‌های کوتاه و جذاب، تبلیغاتی موثر و یا محتوایی جذاب و جذب کننده برای جذب نظرات و کسب هواداران تهیه کرد.
5- ساخت فیلم‌های هنری: هنرمندان و کارگردانان ممکن است از فیلم‌های خام برای ساخت فیلم‌های هنری با ایده‌های نوین و بدون قید و شر محدودیت، استفاده کنند. این فیلم‌ها معمولاً نیاز به ویرایش و تدوین دقیق دارند که با استفاده از فیلم خام امکانپذیر می‌شود.
6- ساخت فیلم‌های تلویزیونی: در صنعت تلویزیون، استفاده از فیلم خام برای ساخت فیلم‌های تلویزیونی معمول است و با ویرایش و تدوین دقیق، فیلم‌های با کیفیت بالا و مهیج تولید می‌شوند.
7- ساخت فیلم‌های کوتاه: فیلم‌های کوتاه گاهی اوقات از فیلم خام تهیه می‌شوند، برای مثال در فیلم‌های کوتاه تبلیغاتی، فیلم‌های تحلیلی، فیلم‌های اجتماعی و غیره.
8- ساخت فیلم‌های موسیقی: در صنعت موسیقی، اغلب از فیلم خام استفاده می‌شود تا با ویرایش و تدوین دقیق، ویدیوهای موسیقی با کیفیت بالا و جذابیت بیشتری تولید شوند.
9- ساخت فیلم‌های شخصی: در صورتی که شما یک دوربین دیجیتال داشته باشید و صحنه‌های زیبایی را به تصویر بکشید، می‌توانید با استفاده از فیلم خام، فیلم‌های شخصی خود را با کیفیت بالا تولید کنید و آنها را برای دیگران نمایش دهید.
در کل، استفاده از فیلم خام برای ساخت کلیپ‌های مختلف، امکانپذیر است و بسته به نوع کلیپ، می‌تواند برای تولید محتوای دیجیتال در بسیاری از زمینه‌ها مفید باشد.

فیلم خام برای پریمیر

فیلم خام (Raw Footage) یک فایل ویدیویی است که توسط دوربینهای فیلمبرداری یا دوربینهای دیجیتالی ضبط شده است و هنوز هیچگونه ویرایش و پردازشی روی آن اعمال نشده است. پریمیر (Premiere) یکی از نرم‌افزارهای معروف ویرایش فیلم است که برای پردازش و ویرایش فیلم‌ها استفاده می‌شود.
کاربردهای فیلم خام برای پریمیر عبارتند از:
۱. تنظیمات پایه: با وارد کردن فیلم خام به پریمیر، می‌توانید تنظیمات پایه را برای ویرایش فیلم اعمال کنید. مانند تنظیمات صدا و تصویر، تنظیمات نورپردازی و رنگ و…
۲. برش و ویرایش: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را برش داده و ویرایش کنید. مانند برش دادن بخش‌هایی که نیاز به حذف دارند، افزودن افکت‌ها و جلوه‌های ویژه، اضافه کردن موسیقی و صدا و…
۳. انتقال فیلم: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را به فرمت‌های مختلف تبدیل کنید و به بخش‌های مختلفی از فیلم منتقل کنید. مانند صحنه‌هایی که باید از آنها عکسبرداری کنید، صحنه‌هایی که باید به صورت جداگانه ویرایش شوند و…
۴. انتشار فیلم: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را برای انتشار در سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی یا تلویزیون آماده کنید.
۵. تدوین فیلم: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را برای تدوین آماده کنید. مانند افزودن تیترها، زیرنویس‌ها و اطلاعات اضافی به فیلم، اعمال انتقالات بین صحنه‌ها، برش و ویرایش صدا و تصویر، اضافه کردن افکت‌های صوتی و تصویری و…
۶. ایجاد فیلم کوتاه: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را به یک فیلم کوتاه تبدیل کنید. مثلاً فیلم خام را برش داده و تنها بهترین قسمت‌های آن را استفاده کنید.
۷. ایجاد انیمیشن‌های ساده: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را برای ایجاد انیمیشن‌های ساده استفاده کنید. مثلاً با انتخاب چندین فریم از فیلم، می‌توانید آنها را به ترتیب در بخش‌های مختلفی از صحنه قرار دهید و ایجاد انیمیشن‌های ساده کنید.
۸. برگرداندن فیلم به وضعیت اولیه: با استفاده از پریمیر، می‌توانید فیلم خام را به وضعیت اولیه برگردانید. مثلاً اگر برای ویرایش فیلم خام، تغییرات زیادی روی آن اعمال کرده‌اید ولی در نهایت به نتیجه نرسیدید، می‌توانید فیلم خام را بازیابی کنید و دوباره به کار بگیرید.
از آنجایی که پریمیر یکی از نرم‌افزارهای معروف ویرایش فیلم است، برای ویرایش فیلم‌ها از فیلم خام بسیار استفاده می‌شود و تقریباً همه کاربردهای پریمیر بر پایه‌ی فیلم خام هستند.

فیلم خام و کلیپ خام

فیلم خام یا کلیپ خام به فیلم یا فایل ویدیویی اطلاق می‌شود که بدون هیچگونه ویرایش یا تدوین قبلی ضبط شده است. در واقع، فیلم خام بدون هیچگونه تغییرات و ویرایش‌های جانبی از دوربین یا دستگاه ضبط فیلم آماده شده و به عنوان ورودی اولیه برای تدوین و ویرایش فیلم استفاده می‌شود.
فیلم خام ممکن است شامل تصاویر و صداهایی باشد که به صورت اتفاقی و بدون نظم ضبط شده‌اند، اما در برخی موارد به طور هدفمند و برای ضبط محتوای خاصی به کار گرفته می‌شوند. مثلا فیلم‌هایی که در حین فرایند تولید ساخته می‌شوند، می‌توانند به عنوان فیلم خام برای تدوین‌های بعدی استفاده شوند.
در کلیپ خام نیز وضعیت مشابهی صادق است، که به فایل ویدیویی اطلاق می‌شود که بدون هیچگونه ویرایش یا تدوین قبلی ضبط شده است. اما معمولا کلیپ خام به فایل‌های کوتاه‌تری اشاره دارد که به صورت خام و بدون هیچگونه ویرایش و بهینه‌سازی برای مصارف خاص ضبط می‌شوند. به عنوان مثال، کلیپ خام می‌تواند ضبط شده باشد توسط یک شخص که در حال صحبت کردن با دوربین است، یا در حین تمرین یکوروزه یک ورزشکار با دوربین ثبت شود.
فیلم خام و کلیپ خام معمولا برای استفاده در فرآیند تدوین و ویرایش فیلم‌ها، از جمله فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی، ویدیوهای تبلیغاتی و آموزشی استفاده می‌شوند. در فرآیند تدوین، فیلم خام با استفاده از نرم‌افزارهای تدوین و ویرایش فیلم، ویرایش و بهینه سازی می‌شود تا نسخه نهایی فیلم به دست آید.
ویرایش فیلم شامل برش، چیدمان، افزودن افکت‌ها، اصلاح رنگ‌ها، افزودن موسیقی و صداها، اضافه کردن زیرنویس و بسیاری از عملیات دیگر می‌باشد. با استفاده از این عملیات، فیلم‌ها برای نمایش بهتر و ارائه بهتر برای مخاطبان تهیه می‌شوند.
استفاده از فیلم خام و کلیپ خام برای تدوین فیلم، به دلیل سادگی و پایداری بالای آن‌ها، به مخاطبان امکان می‌دهد که یک فیلم واقعی و زنده را تجربه کنند. از آنجا که فیلم خام بدون هیچگونه ویرایش اولیه ضبط می‌شود، مخاطبان به یک تجربه واقعی و غیرمصنوعی دست پیدا می‌کنند که می‌تواند برای آن‌ها جذاب و جالب باشد.

فیلم خام برای ادیت خفن

فیلم خام برای ادیت خفن به فیلم‌هایی اطلاق می‌شود که در کیفیت بالا و با جنبه هنری و زیبایی بصری بسیار بالا گرفته شده‌اند. این فیلم‌ها معمولاً با دوربین‌های حرفه‌ای گرفته می‌شوند و از تکنیک‌های ویرایشی و تدوینی حرفه‌ای استفاده می‌شود تا به دیده‌بان یک تجربه‌ی بصری شگفت‌انگیز ارائه شود. فوتیج‌های خفن می‌توانند در پروژه‌های فیلمسازی، تبلیغاتی و تلویزیونی بسیار مفید باشند و به عنوان مثال در تبلیغات محصولات لوکس و عالی‌المنزله و یا صحنه‌های اکشن و ورزشی به کار گرفته شوند
فوتیج‌های خفن معمولاً با دوربین‌های حرفه‌ای گرفته می‌شوند که قابلیت ضبط تصاویر با رزولوشن بالا را دارا هستند. همچنین برای ایجاد جنبه هنری و زیبایی بصری، از رنگ‌های زیبا، نورپردازی حرفه‌ای و تکنیک‌های دیگری استفاده می‌شود.
در تدوین فوتیج‌های خفن، از نرم‌افزارهای ویرایشی حرفه‌ای مانند Adobe Premiere Pro و Final Cut Pro استفاده می‌شود. با استفاده از این نرم‌افزارها، می‌توان جلوه‌های ویژه، افکت‌های صوتی و تصویری و ترکیب صحنه‌های مختلف را ایجاد کرد.
فیلم خام برای ادیت خفن معمولاً در پروژه‌های فیلمسازی و تلویزیونی با بودجه بالا و یا در تبلیغات محصولات لوکس به کار می‌روند. این فیلم‌ها برای جذب توجه و القاء احساساتی مثبت در بین مخاطبان، بسیار مؤثر هستند.

ویدیو خام برای ساخت کلیپ

برای ساخت یک کلیپ از ویدیو خام، می‌توانید به گونه‌های مختلفی عمل کنید. در ادامه، یکی از مراحل اصلی برای ساخت کلیپ از ویدیو خام را شرح می‌دهیم:
1- انتخاب نرم افزار مناسب: برای ساخت کلیپ از ویدیو خام، شما نیاز به یک نرم افزار ویرایش ویدیو دارید. نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارند، از جمله Adobe Premiere، Final Cut Pro، Davinci Resolve و… .
2- بارگذاری ویدیو خام: بعد از انتخاب نرم افزار مناسب، ویدیو خام خود را بارگذاری کنید.
3- برش ویدیو: در این مرحله، می‌توانید بخش‌های مختلف ویدیو را برش دهید تا بهترین قسمت‌ها را انتخاب کنید.
4- اضافه کردن عناصر دیگر: می‌توانید متن، موسیقی، تصاویر و… را به ویدیو خود اضافه کنید تا آن را جذاب‌تر کنید.
5- تنظیمات ویدیو: در این مرحله، می‌توانید تنظیمات مختلف ویدیو خود را تغییر دهید، مانند رنگ‌ها، کنتراست و شفافیت و…
6- افکت‌های ویدیو: می‌توانید افکت‌های مختلفی را به ویدیو خود اضافه کنید تا آن را جذاب‌تر کنید. به عنوان مثال، می‌توانید افکت‌های ترمیمی، تغییر سرعت ویدیو و… را اضافه کنید.
7- صداگذاری: می‌توانید موسیقی، صدای محیط و… را به ویدیو خود اضافه کنید تا آن را جذاب‌تر کنید.
8- ذخیره ویدیو: در نهایت، ویدیو خود را ذخیره کنید و آن را به فرمت مناسبی برای اشتراک گذاری آماده کنید.